Selecteer een pagina

WMO-vervoer Amsterdam

WMO-vervoer Amsterdam wordt niet verzorgt door Zorgtaxi Amsterdam. Wij bieden een commerciële zorgtaxi waardoor wij meer aan uw behoefte en wensen kunnen voldoen dan WMO-vervoer in Amsterdam. Een van de voordelen is dat u bij ons altijd een privé-taxi hebt zodat u altijd een rechtstreekse rit hebt van A-naar-B.

Wie verzorgt WMO-vervoer

In regio Amsterdam wordt het WMO-vervoer verzorgt door onder andere RMC. Wilt u gebruik maken van WMO-vervoer in Amsterdam? Neem dan contact op met de gemeente waarin u woont. Via de gemeente kunt u nagaan of u in aanmerking komt voor WMO-vervoer. Zorgtaxi Amsterdam rijdt enkel op commerciële basis.

Kwalitatieve zorg onderweg

In tegenstelling tot het WMO-vervoer in Amsterdam, staat bij Zorgtaxi Amsterdam de kant centraal. Dat is dan ook de reden dat wij geen deeltaxi aanbieden maar alléén privé-taxi. Alleen op die manier kunnen wij de kwaliteit bieden die onze klanten zo waarderen en die u van ons ook mag verwachten!

WMO-vervoer Amsterdam corona taxi

WMO-vervoer Amsterdam, wat is dat?

WMO-vervoer is de vervoersvoorziening die door de Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO) wordt geregeld.

De WMO is er om te zorgen dat burgers mee kunnen blijven doen in de samenleving en zelfstandig kunnen blijven (wonen). Daartoe behoort ook WMO-vervoer, ofwel vervoer op maat.

Met de vervoerspas kunt u gebruik maken van het collectieve WMO-vervoer in uw gemeente. Elke gemeente regelt dat anders, dus informeer op het gemeentehuis hoe uw eigen gemeente dit aanpakt. De hoeft u niet te betalen, u betaalt echter wel reiskosten als u een rit maakt met WMO-vervoer.
U betaalt voor elke rit een vast opstaptarief en daarnaast een bedrag per kilometer. Die bedragen verschillen per gemeente. Ga naar uw eigen gemeente voor meer informatie. 

Corona voorzorgsmaatregelen in onz taxi’s

Zorgtaxi Amsterdam werkt volledig ‘coronaproof’ en neemt alle mogelijke risico’s op besmetting zoveel als mogelijk voor u weg. Onze auto’s zijn uitgerust met een ‘Corona-scherm’. Onze zorgchauffeurs dragen altijd schone mondkapjes.
U kunt online uw rit reserveren en betalen met iDeal. Wilt u liever in de taxi betalen? Dan kunt u bij de chauffeur contactloos betalen (tot €50,-).

Na iedere gereden rit ontsmetten wij de taxi’s grondig met desinfecterende middelen. De pinautomaat ontsmetten wij ook en ook de plekken in de auto die aangeraakt worden, worden goed onder handen genomen. Van onze passagiers verwachten wij ook dat ze een mondkapje dragen en bij een vermoeden van Corona is het belangrijk dat u dit aangeeft bij uw reservering.

 

 

 

Zorgtaxi Amsterdam ontsmetten taxi

%

25% korting op elke rit

%

tot 70% korting op verre rit

%

100% tevreden klanten

Testen op Corona, neem een Zorgtaxi!

Zorgtaxi Amsterdam verzorgt ook uw vervoer naar de Corona teststraat. U heeft Corona-klachten en wilt zich laten testen op een van de testlocaties? Maar u kunt niet zelfstandig naar de testlocatie? Reserveer dan uw taxi bij Zorgtaxi Amsterdam. Wij halen u op en rijden met u door de teststraat. Is de test afgenomen, dan brengen wij u direct weer naar huis.

Al onze taxi’s zijn uitgevoerd met een plexiglasscherm tussen de klant en de chauffeur. Ook dragen onze chauffeurs schone mondkapjes ter bescherming en na elke rit wordt de taxi grondig gedesinfecteerd.

Corona teststraat
Zorgtaxi werkgebied

Zorgtaxi Amsterdam werkgebied

Het werkgebied van Zorgtaxi is Groot Amsterdam, het Gooi en Flevoland. Uiteraard kunt u vanuit dit gebied een taxi reserveren naar elke plaats in Nederland of een taxi van elke plaats in Nederland naar ons werkgebied. De plaatsen binnen ons werkgebied zijn:

Amsterdam – Aalsmeer – Amstelveen – Ouderkerk aan de Amstel – Hoofddorp – Diemen – Weesp – Muiden – Muiderberg – Almere – Lelystad – Naarden – Bussum – Huizen – Blaricum – Laren – Hilversum – Baarn. Twijfelt u of uw woonplaats binnen het werkgebied valt? Neem dan telefonisch contact met ons op!